ΠΡΑΓΑ 4ημ (ΖΑ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 25/10
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ημέρες
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΤΣΕΧΙΑ, Πράγα
ΤΙΜΗ από: 555€

Πράγα « Η Χρυσή Πόλη»

4 ημέρες αεροπορικώς

1η ημέρα: Πτήση για  Πράγα – Πανοραμική Περιήγηση Πόλης – Κρουαζιέρα στον Μολδάβα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Αναχώρηση & πρώτη γνωριμία με τη Χρυσή Πόλη. Μεταφορά & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Αργότερα (προαιρετικά) θα επιβιβαστούμε από την όχθη της «Μικρής πλευράς» σε καραβάκι – θα ακολουθήσει δίωρη κρουαζιέρα στο Μολδάβα με γεύμα όπου θα θαυμάσουμε την μεσαιωνική πόλη, με φωταγωγημένα όλα της τα ιστορικά κτίρια.

2η ημέρα: Πράγα - Παλιά Πόλη & Κάστρο της Πράγας

Πρόγευμα και ξενάγηση της Παλιάς πόλης, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε την πλατεία της Παλιάς πόλης (Staromestske namesti), το μεσαιωνικό Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, το ναό της Παναγίας Τυν, την Εβραϊκή συνοικία, το γοτθικό Πύργο της πυρίτιδας, το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, το Θέατρο Νόστιτς, την πλατεία Βενσεσλάβ (Václavské namesti), την Εθνική βιβλιοθήκη, το Μέγαρο φιλαρμονικής, και θα περπατήσουμε στη πέτρινη γέφυρα του Καρόλου στολισμένη με 30 αγάλματα αγίων. Συνεχίζουμε για το Κάστρο της Πράγας όπου θα δούμε το μοναστήρι Στραχόβ, το παλάτι Τσέρνιν, το Λορέτο, το παλάτι Σβαρτσενβέργκ, την Αρχιεπισκοπή της Πράγας, το Προεδρικό μέγαρο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, το ναό του Αγίου Νικολάου κ.α. Χρόνος ελεύθερος.

3η ημέρα: Πράγα – Προαιρετική Ημερήσια Εκδρομή στη Δρέσδη

Πρόγευμα και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ή  αναχωρούμε για την «Βενετία του  ποταμού Έλβα» την πανέμορφη Δρέσδη  με μακροχρόνια και λαμπρή ιστορία, η οποία μάλιστα αποτελούσε και την έδρα των Σαξόνων βασιλιάδων. Η Δρέσδη για πολλά χρόνια ήταν σημείο συνάντησης ζωγράφων και γλυπτών μουσικών και συγγραφέων. Οι όμορφες γέφυρες, τα ιστορικά μπαρόκ κτίρια, οι επιβλητικοί ναοί και φυσικά η φημισμένη όπερα θα ικανοποιήσουν και τον ποιο απαιτητικό επισκέπτη. Θα επισκεφθούμε το βασιλικό συγκρότημα Σβίνγκερ με το παλάτι και τους κήπους του, το «τείχος των διαδόχων» που κατασκευάστηκε με 24.000 πορσελάνινα πλακάκια και αναπαριστά την πομπή των Σαξόνων κυβερνητών. Φυσικά σταθμός της επίσκεψης μας  θα είναι και μια από τις ποιο παλιές χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης (από το 1434), η Στριετζελμαρκτ που  η γιορτινή της  ατμόσφαιρα θα ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους. Το απόγευμα επιστροφή στη Πράγα.

4η ημέρα: Πράγα  – Κάρλοβι Βάρι - Πτήση επιστροφής

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για την όμορφη λουτρόπολη, το Κάρλοβι Βάρι, που ακούγεται σχεδόν σαν θρύλος στο βορρά, όπου βουνά, δάση και χωριά περνούν από τα μάτια μας στη διαδρομή σαν εικονογραφημένο βιβλίο. Η πανέμορφη λουτρόπολη θα μας εντυπωσιάσει με το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτίρια. Στην συνέχεια μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία εκδρομή ή ξενάγηση. Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

ΠΑΙΔΙ 2-12

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

 

GALAXIE HOTEL 4*

ΠΡΩΙΝΟ

555

405€

100€

25/10

ALFONS HOTEL 4*

ΠΡΩΙΝΟ

620

435€

150€

 

HOFFMEISTER 5*

ΠΡΩΙΝΟ

700

485

230€

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines Αθήνα –Πράγα // Πράγα –Αθήνα
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* - 5* - όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογό μας.
 • Πρόγευμα καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος

 

Δεν περιλαμβάνονται

 • Προαιρετική Ημερήσια Εκδρομή στη Δρέσδη 40€ ενήλικας / Παιδί έως 12 ετών 30€
 • Προαιρετική Κρουαζιέρα Μολδάβα διάρκειας 2 ωρών (περιλαμβάνει φαγητό σε μπουφέ) 25€
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται.

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ-ΠΡΑΓΑ Α3 866

15:15-16:55

ΠΡΑΓΑ-ΑΘΗΝΑ Α3 867

16:35-20:15