ΜΠΑΝΣΚΟ RELAX 3ημ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Κάθε εβδομάδα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ημέρες
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Μπάνσκο, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΤΙΜΗ από: 99€

BANSKO… το Chamonix των Βαλκανίων

1η Ημέρα

Βραδινή συγκέντρωση την Πέμπτη στις 23:00 αναχώρηση. Η πρώτη ημίωρη στάση για καφέ και ξεκούραση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Λαμίας και η δεύτερη στον Κορινό , συνεχίζοντας προσπερνάμε την συμπρωτεύουσα για να φθάσουμε το πρωί στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων , περνάμε και συνεχίζουμε πλέον στη Βουλγαρία σε μια πανέμορφη διαδρομή στην κοιλάδα του όρους Πιρίν , για να καταλήξουμε στο Μπάνσκο όπου ακολουθεί η πρώτη μας έξοδος για φαγητό σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο με Βουλγάρικες σπεσιαλιτέ. Μετά τις 14:30 μπορούμε για να παραλάβουμε τα δωμάτια στο ξενοδοχείο και να ξεκουραστούμε. Το απόγευμα γνωριμία με τα όμορφα σοκάκια του χωριού , βόλτα και αγορές και ευκαιρία για χαλάρωση μετά το ταξίδι στα spa του ξενοδοχείου. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την επίσκεψή μας στην Μονή Ρίλλα και το μουσείο της Ρίλλα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και τα ανεκτίμητα κειμήλια του μοναστηριού. Το μανστήρι ιδρύθηκε το 10ο αιώνα και αποτελεί ένα απο τα πιο σημαντικά πολιτισμικά , ιστορικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας και σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο τόσο για τη Βουλγαρία , όσο και για την Νότια Ευρώπη. Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της Βουλγαρίας και το 1983 χαρακτηρίστηκε απο την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Απόγευμα ελεύθερο. Relax & χαλάρωση στα spa και την πισίνα. Βραδινό δείπνο & διανυκτέρευση.

3η Ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση στις 9 με προορισμό το Σαντάνσκι , όπου θα έχετε το χρόνο για να γνωρίσετε την όμορφη Λουρόπολη, καθώς και να επωφεληθείτε απο τις χαμηλού κόστους αγορές της περιοχής. Στη συνέχεια ξεκινάμε για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα , για τον απαραίτητο έλεγχο. Συνεχίζουμε με ενδιάμεσες στάσεις για Αθήνα.

Τιμή κατ'άτομο (Ξενοδοχείο Trinity Hotel 4*)

Δίκλινο : € 99 
Επιβάρυνση Μονόκλινου : € 25

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με σύγχρονα κλιμαζόμενα πούλμαν
 • (2) Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Trinity 4* ή παρόμοιο
 • Ημιδιατροφή καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ (Πρωινό - Βραδινό)
 • Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής πισίνας - εγκαταστάσεων SPA (παροχές spa χρεώνονται ξεχωριστά)
 • Πρωινή εκδρομή στο μοναστήρι της Ρίλλας
 • Στάση/ Επίσκεψη στο Σαντάνσκι κατα την επιστροφή για ψώνια
 • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση & ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ & Νόμιμες επιβαρύνσεις φόρων
 • Συνοδός /Αρχηγός Εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
Μπορείτε να έχετε μαζί σας ευρώ. Η επίσημη ισοτιμία είναι: 1 Ευρώ περίπου 1,955838 Λέβα.
Η ανταλλαγή εκτός τράπεζας κινείται σε ισοτιμία 1 ευρώ περίπου 1,90 Λέβα. Ανταλλακτήρια υπάρχουν απέναντι από το ξενοδοχείο Pirin, στην κεντρική πλατεία, στον πεζόδρομο και απέναντι απο το τελεφερίκ. Επίσης μπορείτε να αλλάξετε χρήματα  σε όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία.

ΩΡΑ:
Η Βουλγαρία έχει την ίδια ώρα με την Ελλάδα.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο κωδικός της Ελλάδας είναι 0030 ακολουθεί ο κωδικός της πόλης σας (πχ 210 για Αθήνα) και ο αριθμός που θέλετε να καλέσετε (πχ 0030-210-9359384 για τηλέφωνο στη Αθήνα)

ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Όσοι δεν έχετε εξοπλισμό υπάρχουν πολλά μαγαζιά που νοικιάζουν σε συμφέρουσες τιμές. Όσοι θα θέλατε να κάνετε μάθημα υπάρχουν πολλές σχολές και συνήθως μπορείτε να κανονίσετε με το μαγαζί που σας προμήθευσε τον εξοπλισμό. Εμείς προτείνουμε τον TSAKIRIS SPORT που βρίσκεται απέναντι απο το τελεφερίκ, κάτω από το παρκινγκ και το προσωπικό του  μιλάει ελληνικά.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ-ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ-ΛΙΦΤ
Η μεταφορά στο τέρμιναλ του τελεφερίκ γίνεται με τα minibus των ξενοδοχείων που στα περισσότερα είναι δωρεάν.
Το τελεφερίκ σας μεταφέρει στο βουνό και στο χιονοδρομικό κέντρο. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Από κει συνεχίζετε με τα λιφτ που διακλαδώνονται σε διάφορες κατευθύνσεις. Η κάρτα που θα παραλάβετε στο τέρμιναλ του τελεφερίκ ισχύει για όλες τις διαδρομές και για κάθε τύπο λιφτ. Η κάρτα είναι επαναφορτιζόμενη και αν την δώσετε πίσω θα σας επιστραφούνε 5 λέβα.

ΠΡΟΣΟΧΗ πληρώνεται μόνο σε ΛΕΒΑ.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τελεφερίκ (καμπίνα) 08:30-17:30 / Λίφτ (ανοιχτά) 08:30-16:30.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

 • Χρήσιμες Πληροφορίες:
 • Υψόμετρο χωριού:925m
 • Υψηλότερο σημείο:2560m
 • Έκταση διαδρομών:65km
 • Αριθμός αναβατήρων:13
 • Μπλε διαδρομές (Εύκολες):5
 • Κόκκινες διαδρομές (Μέτριες):8
 • Μαύρες διαδρομές (Δύσκολες):1

Χιλιομετρικές αποστάσεις

Από Αθήνα:720χλμ
Από Θεσσαλονίκη:220χλμ
Από Σόφια:150χλμ