ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ


Διάρκεια : 7 ημέρες

Αναχωρήσεις  :  2, 9, 16, 23/07 -  03, 07, 13, 20, 27/08

 

ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ

 

Τα Κανάρια, το γνωστό σύμπλεγμα νησιών στα ανοιχτά της ΒΔ Αφρικής που ανήκει στην Ισπανία, διαθέτουν ήλιο, εντυπωσιακές αμμουδιές με καθαρή θάλασσα, όμορφα χωριά και ένα εντυπωσιακό ηφαιστειακό τοπίο. Σήμερα, η φυσιογνωμία των νησιών έχει αλλοιωθεί αρκετά, λόγω της τουριστικής ανάπτυξης, αλλά η φυσική ομορφιά τους και το κλίμα τους, με ήπιες θερμοκρασίες όλο το χρόνο καθώς και οι καλές τουριστικές υποδομές τους, τα διατηρούν ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων των ταξιδιωτών.

 

ΤΕΝΕΡΙΦΗ

 

Πρόγραμμα εκδρομής

 

1η  ημέρα : Αθήνα – Τενερίφη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Τενερίφη μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στην Τενερίφη και αναχώρηση για το  Puerto De La Cruz όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και απόγευμα ελεύθερο για μία πρώτη γνωριμία με την περιοχή. Διανυκτέρευση.

 

2η  ημέρα : Τενερίφη – Γύρος Νησιού

Πρωινό και αναχώρηση για το Icod de los Vinos, με μια μικρή στάση στο αρχαίο δέντρο του δράκου. Ανάβαση με προορισμό το Mirador of Garachino και στη συνέχεια στη νοτιοδυτική ορεινή περιοχή του νησιού, στο Erjos, και κατάβαση στο Santiago del Teide έως το λιμάνι στους λόφους των γιγάντων. Άφιξη στην Playa de las Americas, ελεύθερος χρόνος στην περιοχή. Επιστροφή στο Puerto de la Cruz από τον αυτοκινητόδρομο, επίσκεψη στην πόλη Candelaria και τον ιδιοκτήτη των Καναρίων νήσων. Διανυκτέρευση.

 

3η  ημέρα : Τενερίφη - (Προαιρετική εκδρομή στο CANADAS DEL TEIDE)

Πρωινό και ξεκινάμε για την ανάβαση διαμέσου του La Esperanza με κατεύθυνση προς το εθνικό πάρκο Teide, μέχρι να φτάσουμε το Mirador Ortuno. Στη συνέχεια διασχίζουμε το εθνικό πάρκο Las Canadas del Teide έως το Roques de Garcia, τελευταία έκρηξη του Teide. Επιστροφή στο Puerto de la Cruz διμέσου του Ortava Valley, Aguamansa, Momte Verde. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

4η  ημέρα : Εκδρομή στο SANTA CRUZ MERCEDES - TAGANANA

Αναχώρηση με προορισμό το Santa Cruz de Tenerife, την πρωτεύουσα του νησιού, ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Μετά κατευθυνόμαστε προς Taganana μέσα από ένα ψαροχώρι του San Andres διαμέσου του Bailadero road και την παραλία της Teresitas.Μετά από ελεύθερο χρόνο στο χωριό, πηγαίνουμε στα βουνά Mercedes μέχρι την λίμνη και το Puerto de la Cruz.

5η  ημέρα : Τενερίφη (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ LORO PARQUE)

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Για σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Loro Parque, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα με ζώα στον κόσμο. Φιλοξενεί πολλά και διαφορετικά είδη παπαγάλων, σπάνια και εξωτικά ζώα και φυτά. Επίσης έχει αρκετά ενυδρεία όπου φιλοξενούν διάφορα είδη ψαριών. Τέλος μπορείτε να δείτε ένα από τα διάφορα show που πραγματοποιούνται στο πάρκο και να θαυμάσετε το θολωτό ενυδρείο όπου από πάνω σας περνάνε καρχαρίες και διάφορα είδη πτηνών.

 

6η  ημέρα : Εκδρομή με το σκάφος “SHOWGUN”

Πρωινό και αναχώρηση για το “Puerto Colon” όπου θα επιβιβαστούμε στο σκάφος για να κάνουμε την εξερεύνησή μας θαυμάζοντας δελφίνια και φάλαινες. Θα έχουμε φαγητό και ποτό και θα κάνουμε μπάνιο. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

7η  ημέρα : Τενερίφη -  Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και λίγος χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο :

Αναχωρήσεις

2κλινο

1κλινο

Παιδικό

02, 09, 16, 23/07

595 €

745 €

535 €

03, 07, 13, 20, 27/08

645 €

795 €

585 €

 

 

 

Περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την IBERIA.

• Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*.

Πρωινό & Δείπνο σε μπουφέ καθημερινά.

1 ολοήμερη εκδρομή στο Santiado del Teide.

Μεταφορές από προς αεροδρόμιο ξενοδοχείο εξωτερικού.

Έμπειρος αρχηγός/ συνοδός του γραφείου μας.

Ενημερωτικά έντυπα, χάρτες.

Ασφάλεια ταξιδιού (αστικής ευθύνης) / Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται :

Φόροι αεροδρομίων (165 € περίπου).

Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ότι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

 

Σημείωση : H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.


Εκτύπωση      Αποστολή σε φίλο      Φόρμα ενδιαφέροντος     
© pamepaketo.gr 2006-2012    Όροι χρήσης
PamePaketo.gron